Tarieven

Autorijschool Stein biedt diverse mogelijkheden op het gebied van rijlessen. Dit is samengesteld in drie pakketten:

• Snelpakket €1245,-
Dit pakket is voornamelijk gericht aan bedrijven, indien ze medewerkers hebben die met spoed in het bezit van een rijbewijs moeten zijn. Dit pakket bestaat uit 20 lessen, waarvan Autorijschool Stein adviseert om het in blokken van twee uren te doen. Het doel van dit pakket is om de lessen in drie weken te voltooien.Dit pakket is ook geschikt voor mensen die snel hun rijbewijs willen halen en is inclusief praktijkexamen.

• Normaal pakket €1497,50 / Normaal pakket Plus*: €1717,50
Dit pakket is volgens de standaard richtlijnen. Het bestaat uit 25 lessen van een uur, of anderhalf uur indien gewenst. De gemiddelde leerling zal aan deze 25 lessen genoeg hebben om het praktijkexamen te doen. Dit pakket is inclusief de tussentijdse toets en het praktijkexamen.*

• Groot pakket €2002,50 / Groot pakket Plus*: €2222,50
Dit pakket is geschikt voor mensen die iets langer de tijd nodig hebben om het autorijden onder de knie te krijgen. Het bestaat uit 35 lessen van een uur, of anderhalf uur indien gewenst. Dit pakket is inclusief de tussentijdse toets en het praktijkexamen.** Het juiste pakket wordt na de eerste twee rijlessen bepaald op advies van de rij-instructeur. Indien je minder lessen nodig hebt dan wat in het pakket zit, dan krijg je van de overige lessen het geld terug.

Losse tarieven:
Losse les €51,50
TTT €220,-
Praktijkexamen €235,-
Herexamen €210,-
Faalangstexamen €272,-
Nader onderzoek rijvaardigheid €240,-

*Pakket Plus: incl. Tussentijdse toets

Opleiding Aanhanger (B-E combinatie)

Intake les €50,-
Losse les €55,-
Praktijkexamen €260,-

Korte opleiding €450,-
Deze bestaat uit een ochtend les met aansluitend examen

Dagopleiding €575,-
Deze bestaat uit een dag rijles (ca. 6 uren) met aansluitend examen